
Rodzaje drożdży różnią się od siebie zarówno pod względem składu, jak i zastosowania. Jednym z rodzajów, które cieszą się popularnością, są płatki drożdżowe. Płatki te są bogate w białko, witaminy z grupy B oraz minerały, dlatego często są stosowane jako składnik w diecie wegetariańskiej i wegańskiej. Są również znakomitą alternatywą dla tradycyjnych drożdży w pieczeniu chleba czy przygotowywaniu różnego rodzaju ciast.
Firmy według kategorii
Rejestr usług dla zdrowia i urody
Baza gastronomii i produktów spożywczych
Finanse i ubezpieczenia - wykaz
Zakupy, kultura i rozrywka - baza punktów
Meble i ozdoby do Twojego wnętrza
Rejestr usług i urządzeń elektronicznych i AGD
Usługi remontowo-budowlane
Transport dla Ciebie i firmy
Rejestr sklepów z odzieżą i obuwiem
Hodowla i rolnictwo
Usługi z zakresu mediów i badania rynku
Atrakcje turystyczne i noclegi
Baza organizacji i stowarzyszeń